Totem KIN Play Mini (Satin Black) Demo-ex

Ordinarie pris 11 495,00 SEK

8 995,00 SEK

/ par
D-45503-1
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Demo-ex i mycket gott skick!


Aktiv högtalare med Bluetooth och inbyggt RIAA för skivspelare!

KIN Play Mini är det mindre syskonet i serien med inbyggt förstärkare och funktioner som täcker de flesta behoven för dagens sätt att avnjuta musik och annan underhållning.

Här har Totem åter igen lyckats skapa en kompakt högtalare med imponerande stort ljud och grymt tryck i såväl låga som höga volymer. Klarhet och spelglädje finns det gott om! 

KIN Play Mini är utrustad med Bluetooth för snabb och smidig uppspelning av musik direkt från din lur eller dator. Utöver detta finns en 3.5mm AUX-ingång för inkoppling av valfri källa samt RCA. Bakom RCA-ingångarna sitter även ett inbyggt RIAA-steg, ett måste om man vill koppla in en vinylspelare. Detta betyder att du kan koppla en vinylspelare direkt in i högtalaren utan annan extrautrustning. Detta RIAA-steg är givetvis förbikopplingsbart om du vill använda en dem som en vanlig Line-ingång. 

Men det slutar inte här. Det finns även en digital, optisk ingång för att kunna koppla in TVn, TV-spel eller annan produkt som endast har en digital ljudutgång. Gillar du bas? Då kan du även koppla en aktiv subwoofer via sub-utgången. En helt komplett anläggning helt enkelt! 

KIN Play Mini levereras med en fjärrkontroll som styr hela systemet, där du bland annat väljer ingång, justerar volymen och du kan även justera bas- och diskantnivå separat. Utöver detta hittar du även en 3.5mm-3.5mm AUX-kabel, en enkelt optisk kabel, högtalarkabel med banankontakter för anslutning av högtalarna till varandra samt självhäftande gummifötter. 

Samtliga element som sitter i Totems högtalare är specifikt utvecklade för respektive modell och tillverkade av världens främsta elementtillverkare med snäva toleranser. 

kinplay

Mer information

Typ Aktiv högtalare
Effekt 2 x 70 W Class D
Baselement 4″ / 13.97 cm Natural Hybrid
Diskant 1″ / 2.54 cm Metal Alloy Dome
Frekvensomfång 59 - 22000 Hz
Analoga Ingångar 3.5mm AUX, Stereo RCA (går att koppla om till Phono MM)
Digitala Ingångar Optisk
Utgångar Sub ut
Bluetooth Bluetooth 4.1 med Qualcomm® aptX™ HD
Streaming -
Mått HxbxD: 270 x 162 x 190 mm
Vikt Aktiv: 4.85 kg, Passiv: 3.85 kg

Glöm inte

Relaterade produkter