Pro-Ject Head Box S2

1 495 SEK
/ st

* Obligatoriska fält

1 495 SEK
10711
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Head Box S2 är en välljudande hörlursförstärkare ifrån Pro-Ject som levererar ett transparent, rikt och fylligt ljud med mycket dynamik.
Förstärkaren har en uteffekt på 725 mW (32 Ω) och ger mer än nog med volym, även för den som tycker om att lyssna extra högt.
Den är bestyckad med en 6.3 mm och en 3.5 mm hörlursutgång som givetvis kan användas samtidigt, så du kan dela upplevelsen med en vän.

Förutom att vara ett självklart komplement till sin stereoanläggning kan man med fördel koppla in sin smartphone eller dator till den.
Som många vet är den inbyggda hörlursförstärkaren i dagens smartphnes inte av speciellt hög kvalitet och med rätt tråkig karaktär, vilket enkelt
kan förbättras med Head Box S2, så att du på riktigt kan njuta av de fina hörlurar du investerat i.

Komponenterna i Head Box S2 är av bästa tänkbara kvalitet vilket medför låga brus- och distorsionvärden, vilket gör produkten mycket prisvärd.
Chassit är av stabilt aluminium/metall och isolerar den från både vibrations- och elektromagnetiska störningar.
Hörlursförstärkaren har en bypass RCA loop som skickar signalen vidare, vilket är smart om du till exempel vill ansluta din CD-spelare direkt till
Head Box S2, och samtidigt skicka signalen vidare till en stereoförstärkare så du slipper koppla om kablarna när du vill lyssna via stereoanläggningen.

Mer information

Effekt 725 mW / 32 Ω
Analoga Ingångar 1 x Stereo RCA
Digitala Ingångar Nej
Utgångar 1 x Stereo RCA Bypass
Tonkontroll Nej
Rör Nej
D/A-omvandlare Nej
Mått 103 x 37 x 120 mm (BxHxD)
Vikt 365 g utan nätdel