Rotel RA-1572

15 990 SEK

* Obligatoriska fält

15 990 SEK
10115
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

RA-1572 är en kraftfull förstärkare som balanserar klassiska analoga kretsar med digitala för att hantera det moderna viset att lyssna på musik och levererar ett välljud med hög precision och flexibilitet. Ett måste för musikentusiasten och audiofilen!

RA-1572 är en kraftfull integrerad klass-AB förstärkare på 120 W per kanal som driver de flesta högtalare utan ansträngning. En utav de större förstärkarna bland Rotels trevliga integrerade förstärkarserie. Denna förstärkare har 3 analoga stereoingångar med mycket lågt brus och en Phono-ingång för skivspelare med MM-pickuper. Det finns även en balanserad stereo ingång för ett XLR par. 2 mono sub-utgångar och en stereo pre out.

Utöver de analoga ingångarna kan man enkelt koppla upp sin iOS enhet via USB-porten på framsidan för högupplöst ljudöverföring. Den fantastiska digitalomvandlaren av toppkvalitet som konverterar ljudet med precision och detalj sköts av en AKM premium 32-bit/768kHz DAC. RA-1572 har även stöd för trådlös överföring via Bluetooth som hanterar aptX codex och har jämförbar kvalitet med CD. Utöver detta finns 2 st coaxial, 2 st Toslink och en USB-ingång (USB B för dator) på baksidan för att klara av dagens alla möjliga sätt av ljudöverföring.

Rotel har valt att använda en något överdimensionerad toroid transformator tillverkad i Rotels egen fabrik. Överdimensioneringen ser till att det aldrig är brist på ström i enheten. Alla komponenter i den här förstärkaren är noga utvalda utav Rotels ingenjörs-team med oändligt många timmar av lyssnande för att hitta den perfekta balansen.

Mer information

Effekt 2 x 120 W Klass A/B
Analoga Ingångar 3 st RCA (stereo), 1 st Phono (MM), 1 st XLR (stereo)
Digitala Ingångar 2 st optisk, 2 st koaxial, 1 st USB-A, 1 st PC-USB, Ethernet
Utgångar 1 st headphone, Pre Out (R,L), 2 st Sub Out
Högtalarutgångar A + B
Tonkontroll Ja
Bluetooth Ja, aptX
Streaming -
D/A-omvandlare AKM premium 32-bit/768kHz DAC
Mått BxHxD: 431 x 144 x 358 mm
Vikt 13 kg

Glöm inte