Cambridge Audio EVO 75

22 990,00 SEK
41001
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Kompakt och avskalad Streaming-förstärkare!

EVO 75 är superenkel att installera och du kommer igång på nolltid! Inbyggt i denna kompakta förstärkare hittar du det mesta man kan tänka sig vilja ha funktionellt i en modern förstärkare. Streaming, däribland Spotify Connect och Tidal Connect, AirPlay 2, Chromecast, Roon m.fl. Givetvis finnsmöjlighet att spela upp lagrad musik från exempelvis en liten NAS. Du styr och ställer in favoritfunktioner via deras välutvecklade StreamMagic-app och givetvis med den medföljande fjärrkontrollen. 

Det följer med två olika sidopaneler i trä som du enkelt kan byta själv. Dessa sitter fast via ordentliga magneter. 

Anslutningsmöjligheter

EVO 75 är, till skillnad mot sitt större syskon EVO 150, mer avskalad vad gäller anslutningsmöjligheter. På den analoga sidan hittar du en RCA-ingång för valfri line-signal och digitalt kan du ansluta optisk, koaxial, USB och HDMI. Det finns även en dedikerad utgång för subwoofer och pre out, för den som exempelvis vill utnyttja andra slutsteg. 

Denna förstärkare kan du ansluta till ditt nätverk via ethernet-kabel eller via Wifi.

Bluetooth

I denna maskin sitter det givetvis en Bluetooth-mottagare med aptX. Ibland kan nätverket ligga nere och det ska inte behöva hindra dig från att lyssna på musik. Just då är det väldigt bekvämt med bluetooth. En trevlig möjlighet med denna stärkare är också att den har inbyggt Bluetooth-sändare. Detta betyder att du kan koppla exempelvis ett par trådlösa bluetooth-hörlurar till förstärkaren och njuta av välljud när andra ligger och sover, eller när du helt enkelt vill ha ljudet nära och intimt. 

Hypex NCore Klass-D

Innanför chassiet har Cambridge valt att peta in Klass-D-steg från Hypex som idag har blivit superpopulära bland hifi-tillverkare och DIY-folk för dess höga prestanda och ljudkvalitet. 

Mer information

Effekt 2 x 75W (8ohm) Class-D Hypex Ncore®
Analoga Ingångar 1 x RCA
Digitala Ingångar 1 x TOSLINK optical, 1 x S/PDIF coaxial, 1 x TV ARC, USB
Utgångar Sub Out, Pre Out, Hörlur
Högtalarutgångar A
Tonkontroll -
Bluetooth Ja, både sändare och mottagare (4.2 A2DP/AVRCP supporting up to aptX HD (24bit 48kHz) )
Streaming Spotify Connect, Tidal Connect, AirPlay 2, MQA, Qobuz, Roon
D/A-omvandlare ESS Sabre ES9016K2M (TOSLINK optical: 16/24bit 32-96kHz PCM only S/PDIF coaxial: 16/24bit 32-192kHz PCM only)
Mått BxHxD: 317 x 89 x 352 mm
Vikt 5 kg

Glöm inte

Relaterade produkter