Totem Arro

24 995,00 SEK
/ par

* Obligatoriska fält

24 995,00 SEK
45505
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Slimmad golvhögtalare för alla vrår! 

Arro är Totems minsta golvhögtalare, med väldigt slimmad kabinett som passar nästan överallt. 

Ljudet från Arro är imponerande stort och ger en holografisk ljudbild som fyller rummet med en närvaro och spelglädje som få golvhögtalare i denna stolek levererar. 

Kabinettet är extremt stabilt och har även möjliget att fyllas med sand eller annat material för ännu mer stabilitet, både för ljudet och den fysiska. 

Samtliga element som sitter i Totems högtalare är specifikt utvecklade för respektive modell och tillverkade av världens främsta elementtillverkare med snäva toleranser. 

Eftersom elementen är specialtillverkade är delningsfiltret sällan kryddat med massa komponenter som kan orsaka oönskade problem. Man har också valt att skippa de vanliga PCB-korten och valt att placera ut de väl utvalda komponenterna på en platta, där komponenterna krimpas ihop för maximal signalöverföring. På de få ställen som kräver lödning används WBTs silverlod. 
Kabinett är byggda via en metod som kallas Lock-Miter vilket låser alla skarvar och ger en mycket bättre stabilitet än klassisk 45-graders montering. Högtalarna har dubbla, guldpläterade terminaler för möjlighet till bi-wiring/bi-ampning. 

Mer information

Typ 2-vägs basreflex
Baselement 4.5″ / 11.43 cm sandwich cone double magnet
Diskant 0.75″ impregnated textile dome
Frekvensomfång 40 - 20000 Hz
Impedans 4 ohm
Känslighet 87 dB
Effekttålighet -
Delningsfrekvens 2400 Hz
Mått HxBxD: 850 x 130 x 180 mm
Vikt 9.66 kg/st

Glöm inte