Beyma 18P80Nd

5 225,00 SEK
1255
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

P80/Nd serien av högtalarelement är produkter med hög känslighet, effektivitet och verkningsgrad. Kompositkonerna är tillverkade av papper som förstärkts med koliber, vilket ger ett bra styvhet / viktförhållande och även en utmärkt tonsäkerhet. Passar mycket bra i hornlådor.

18 P80Nd är resultatet av en omfattande och intensiv forskning av varje enskild beståndsdel av en elektro-dynamisk högtalare. Resultatet är nytänkande och optimering av varje enskild detalj, för att kunna hantera de extrema effekter och förhållanden den har utformats och designats för att arbeta i. All forskning avspeglas i de nya och innovativa teknologier som utvecklats av Beyma.

Beyma är en av världens ledande och största producenter av högprestandahögtalare. Forskning, utveckling och produktionskvalitet är högprioriterade områden. Resultatet är produkter med extrem prestanda och jämn hög kvalitet. Nivån avseende mekanisk och elektrisk driftsäkerhet är branchledande. Tillika är Beyma en av världens största OEM-producenter till marknadens ledande lådproducenter av högprestandahögtalare. Samtliga produkter har 36 månaders garanti.

Mer information

Typ Bas
Storlek 18"
Membrantyp Nej
Impedans 8 Ω
Frekvensomfång 25 - 4000 Hz
Effekttålighet 1600 W
Känslighet 100 dB
Resonansfrekvens 100 dB
Vas 411 L
Qts 0.29
Yttermått 460 mm
Monteringshål 413 mm
Vikt 8 Kg