Beyma 18G550

4 340,00 SEK
1216
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Populär 18" bas som många kända tillverkare använder. Tillsammans med 18G50 högprestanda element från förra generationen som fortfarande har mycket hög kapacitet. Beymas legendariska höga och jämna kvalité.
Detta 18" högtalarelement har utformats särskilt för att leverera hög effektfull bas, med mycket hög effekttålighet (900 W AES). Den har en bobin (4,5 "diameter) av polymid glasfiber lindad med fyrkantig koppartråd. Högtalarelementet har ett mycket kraftigt magnetsystem med ett optimalt kylsystem som snabbt leder bort värme och reducerar den termiska komprimeringen.

Utrustad med en välkonstruerad dubbel spindel (spider) med perfekt progresivitet kan högtalarelementet hantera riktig hög effekt med en extremt kontrollerad konrörelse.

18G550 är konstuerad för att återge låga frekvenser i subbas och bas applikationer med mycket jämn återgivning, låg harmonisk distorsion och hög verkningsgrad.

Beyma är en av världens ledande och största producenter av högprestandahögtalare. Forskning, utveckling och produktionskvalitet är högprioriterade områden. Resultatet är produkter med extrem prestanda och jämn hög kvalitet. Nivån avseende mekanisk och elektrisk driftsäkerhet är branchledande. Tillika är Beyma en av världens största OEM-producenter till marknadens ledande lådproducenter av högprestandahögtalare. Samtliga produkter har 36 månaders garanti.

Mer information

Typ Bas
Storlek 18"
Membrantyp Papper
Impedans 8 Ω
Frekvensomfång 25 - 1500 Hz
Effekttålighet 1500 W
Känslighet 98 dB
Resonansfrekvens 34 Hz
Vas 230 L
Qts 0.35
Yttermått 460 mm
Monteringshål 460 mm
Vikt 14 Kg