Beyma 12G40

1 950 SEK
1217
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Högtalarelement designat för krävande applikationer för att möta behovet av högtalarelement som matchar kraftigare slutsteg. För att uppnå det har nästan varje komponent i högtalaren har omdesignats: talspolen har förbättrats genom en ny tillverkningsprocess och tillverkas av material av högsta kvalitet, konen är noggrant utvecklad för att ge ett extremt jämnt svar.

12 G40's egenskaper gör att högtalarelementet passar i kompakta system som täcker de låga frekvenserna. Parametrarna har optimerats för att få en utmärkt bas när de används i en relativt liten basreflex låda.

Hög kvalité och mycket prestanda för pengarna.

Beyma är en av världens ledande och största producenter av högprestandahögtalare. Forskning, utveckling och produktionskvalitet är högprioriterade områden. Resultatet är produkter med extrem prestanda och jämn hög kvalitet. Nivån avseende mekanisk och elektrisk driftsäkerhet är branchledande. Tillika är Beyma en av världens största OEM-producenter till marknadens ledande lådproducenter av högprestandahögtalare. Samtliga produkter har 36 månaders garanti.

Mer information

Typ Bas
Storlek 12"
Membrantyp Glasfiber
Impedans 8 Ω
Frekvensomfång 35 - 4000 Hz
Effekttålighet 800 W
Känslighet 97 dB/SPL
Resonansfrekvens 44 Hz
Vas 81 L
Qts 0.3
Yttermått 312 mm
Monteringshål 278 mm
Vikt 7.1 Kg