25542
8990 SEK/pkt
Varan har lagts i varukorgen!

KlipschR-15PM & Pro-Ject Primary Turntable Pack

Klipsch bjuder på en otroligt smidig combo för den nya vinylfantasten. Här behövs varken en separat förstärkare eller ett separat phono steg vilket gör hela stereoriggen kompaktare än tidigare. Allt detta är redan inbyggt i högtalarna samt mycket mer. Förutom att lyssna på vinyl kan man enkelt koppla upp mobilen trådlöst via bluetooth och streama musik för att nämna några anslutningsmöjligheter.

Skivspelaren som kommer i detta kit är tillverkat av brittiska Pro-Ject som är berömda för just sina skivspelare. Pro-Ject har tillverkat en fantastik skivspelare åt klipsch. Det är en remdriven skivspelare med en låg vibrations synkroniserade motor. En perfekt matchad aluminium tonarm som har den klassiska Ortofon OM 5E pickup för monterad. RCA kontakterna är guldpläterade för bästa ljudåtergivning. Skivspelaren matchar R-15PM högtalarna perfekt.

Den inbyggda förstärkaren har många anslutningsmöjligheter. Utöver de vi nämnt har den en bra digitalomvandlare som tar emot ljud via den optiska ingången och USB-ingången. Detta gör att du kan koppla upp TV-ljudet via den optiska ingången och datorn via USB-ingången. Vill man ha ytterligare lite tryck i basen kan man koppla upp en aktiv subwoofer via Sub utgången. En perfekt combo för den som har lite yta eller helt enkelt vill ha en kompakt rigg.

Reference R-15PM
Specifikationer:
Typ: Aktiv högtalare
Diskant: 1" Tractrix-horn
Bas: 5.25"
Frekvensomfång: (± 3 dB) 62 - 24 000 Hz
Delningsfrekvens: 1.8kHz
Effekt: 2x50W
Ingång: 1 x RCA med valbar phono/line ingång, 1 x 3.5mm, 1 x USB, 1 x Digital Optisk, Bluetooth
Mått HxBxD: 318x178x208 mm (ink fötter)
Vikt: 4.67 kg/st

Pro-Ject Primary Turntable
Specifikationer:
Typ: Remdriven
Hastighet: 33 rpm, 45 rpm
Tonarm: 8.6" Aluminium
Pickup: Ortofon OM 5E
Kontakter: Guldpläterad RCA
Tillbehör: Akryl damskydd, filtmatta, RCA kable
Mått HxBxD: 112x420x330 mm