7974
4185 SEK/st 4890 SEK/st
Varan har lagts i varukorgen!

Audio-TechnicaAT-LP5

Audio-Technica LP5, en perfekt balans mellan teknik och design.

De eleganta moderna linjer i AT-LP5 skivspelare passar in i alla rum i hemmet, samtidigt som den levererar prestanda som bygger på Audio-Technicas rika analoga arv.

Den direktdrivna motorn tillåter avspelning av både 33 1/3 och 45 RPM skivor. LP5 har en gjuten aluminium tallrik och en tjock dämpande gummimatta som tillsammans har konstruerats för att minska chassi resonans.

Den J-formade tonarmen är utvecklad för att optimera spårningen. Tonarmen härstammar från den klassiska Audio-Technica designen från 1960 och 1970-talet och matchar de rena och eleganta linjerna på LP5. På tonarmen sitter Audio-Technicas nya lättviktstonarmsskalet HS10 tillsammans med den exklusiva pickupen AT-95Ex, utvecklat speciellt för LP5.

AT-LP5 har ett inbyggt RIAA-steg så att du enkelt kan koppla den in till en förstärkare utan phono-ingång. Har du en phono-ingång på din förstärkare kan du på baksidan enkelt koppla från RIAA-steget.På baksidan finns även en USB-utgång så att du kan koppla in AT-LP5 till din dator om du vill spela in dina skivor digitalt.

Specifikationer:
Drift: Direktdriven
Motor: DC motor
Rotation: 33 1/3rpm, 45rpm
USB digital utgång för musikinspelning från vinyl till Mac eller PC
Built-in phono equalizer amplifier for MM type cartridge (Line/Phono output switchable)
Mått (B x H x D): 450 x 157 x 352 mm
Vikt: 10.5 kg